Ještě lepší kampus? ČZU vyhlašuje Ideathon 2024

Kampusem ČZU projde denně několik stovek až tisíc studujících, zaměstnaných na ČZU i návštěvníků.  Jeho další rozvoj, který bude v souladu s udržitelným přístupem a s důrazem na podporu biodiverzity, představuje velkou výzvu. Nyní se do rozvoje kampusu mohou zapojit také studující a v rámci dvoudenního Ideathonu navrhnout funkční řešení.

Na výběr mají ze tří témat:

  • Udržitelná mobilita 
  • Udržitelné kulturní akce
  • Naučná stezka udržitelným kampusem – modrozelená infrastruktura 

Jak je možné se zapojit? Studující navrhnou 2 - 5 členný tým a zaregistrují ho do soutěže. Pokud se nepodaří sestavit tým, je možné se do soutěže registrovat jako jednotlivec.

Registrace jsou otevřené do 6. dubna 2024 a počet míst je omezený, proto doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Co je možné vyhrát? Celkově bude mezi týmy rozděleno 60.000 Kč. Cenou bude také zajímavá exkurze a Certifikát o umístění v soutěži.

Více informací a možnost registrace je k dispozici na webu: https://csr.czu.cz/

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.